Een kijkje in de keuken bij Roger Flucken Fietsspecialist

Roger Flucken, de trotse eigenaar van Roger Flucken Fietsspecialist, heeft zijn bedrijfspand op de Hoolstraat in Voerendaal eigenhandig verbouwd. Met behulp van vrienden en zijn eigen doorzettingsvermogen, transformeerde hij een oud café-restaurant tot een bruisende fietsspeciaalzaak. Dit pand, met zijn rijke historie, huisvest nu al zes jaar zijn succesvolle onderneming, die dertien jaar geleden werd opgericht.

Er gaat een uitgebreid proces vooraf aan de uiteindelijke verkoop van een fiets. Van ontwerpen tot productie en het selecteren van de juiste modellen voor de winkel: alles wordt zorgvuldig overwogen. Hoewel het internet een uitstekend medium is om producten te promoten, gaan er volgens Roger verder geen gigantische ontwikkelingen meer komen. Het gaat vooral om het verbeteren van de huidige processen en het bieden van een uitstekende service.

Roger gelooft sterk in het begeleiden en adviseren van zijn klanten in plaats van hen direct iets te verkopen. Net zoals je een nieuwe Lamborghini niet zomaar aan iemand overhandigt, doet Roger dit ook niet bij een nieuwe fiets. Hij luistert naar de wensen van de klant, adviseert hen persoonlijk en zorgt ervoor dat ze een weloverwogen keuze maken. Dit persoonlijke advies en de betrokkenheid van Roger en zijn team creëren een vertrouwensband met de klanten, wat resulteert in een goede verkoop.

Naast Roger speelt Yannick een belangrijke rol in de winkel. Hij begon een tijd geleden als stagiair en dit leidde uiteindelijk tot een prachtige samenwerking. Yannick en Roger zijn vier handen op één buik, werken uitstekend samen en vullen elkaar perfect aan. Hoewel het publiek vaak denkt dat ze vader en zoon zijn, is dit niet het geval. Yannick waardeert vooral de vrijheid en het vertrouwen die Roger hem geeft.

Beide zijn geen voorstanders van de consumptiemaatschappij waar alles onmiddellijk beschikbaar moet zijn. Ze geloven in urgentie en planning. Een fiets vervangen is niet iets dat van de ene op de andere dag gebeurt, en ze proberen dit duidelijk te maken aan hun klanten.

Roger en Yannick gaan elke dag met een grote glimlach naar hun werk. Hun enthousiasme en passie zijn besmettelijk. Binnenkort wordt de showroom uitgebreid, wat hen nog meer mogelijkheden biedt om hun klanten te bedienen. Roger Flucken Fietsspecialist is meer dan een fietswinkel. Het is een plek waar passie, vertrouwen en samenwerking centraal staan. Met een rijke geschiedenis en een helder oog op de toekomst, blijft Roger, samen met Yannick, zijn klanten voorzien van de beste service en advies.

Neem een kijkje op hun website via www.rogerflucken.nl